contact
BISERICA SI ASOCIATIA FILANTROPICA SF. IOSIF MARTURISITORUL
twitter
rss feed
blog entries
log in

24 mart.

Parohia Ortodoxă Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul organizeaza activitati deosebite cu copiii din grupa de cateheza prin proiectul “Trăim împreună ca o mare familie” cu ocazia anului omagial al misiunii parohiei si mănăstirii azi și a anului comemorativ al Sfântului Ioan Gură de Aur și al marilor păstori de suflete din eparhii prin participarea la Concursul național de miniproiecte cu caracter misionar filantropic “Mâini întinse spre lucrarea poruncilor lui Dumnezeu”.
Prin activitățile stabilite s-a urmărit îmbunătăţirea nivelului de educaţie şi cultivarea dragostei, a empatiei celor 24 de copii din grupa de cateheză faţă de semeni aflaţi în suferinţă.
Obiectivele specifice au fost corelate cu activitățile proiectului:
A1. Facilitarea accesului la educație a copiilor prin participarea la cercul de pictură în vederea acumulării unor deprinderi artistice având ca finalitate obținerea unor produse finite. Copiii au pictat icoane pe lemn care au fost valorificate cu scopul ajutorării persoanelor nevoiașe.

A2. Îmbogățirea nivelului spiritual și moral al copiilor prin participarea efectivă la liturghie transformându-se în liturghia aproapelui și formându-se mici diaconi ai semenilor;
Întâlnirile de cateheză cu grupa de copii, informându-i despre proiect în primul rând dar și de importanța anului omagial.
A3.Sporirea creativității copiilor prin insuflarea unor idei viabile ușor de îndeplinit.
Au fost create semne de carte de către copiii din grupa de cateheză, totodată fiind expuse spre vânzare pentru a se obține fonduri în scop umanitar.
A4. Și A5.Creșterea gradului de apartenență în cadrul unui grup pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 17 ani din grupa de cateheză Hristos Împărtășit copiilor prin cultivarea relației dintre parohie și mănăstire;
Pelerinaj la mănăstirea Portărița și Bixad alături de copii și părintele coordonator.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Comenteaza acest articol:

 • carti care te fac sa si razi - Carturesti
  Pictorul Fericit - Icone
  Pictorul Fericit - Picturi facute chiar de tine
  Pictorul Fericit - Picturi care le poti face chiar tu

 • Vizitati-ne si pe facebook
 • Tur Virtual Biserica Sfantul Iosif Marturisitorul
 • Categorii

 • Disponibilă la "Casa Cărții"

  Revista ATITUDINI 68
  Revista Atitudini 67

 • Articole recente

 • Arhive