Demarare proiect „T.I.M.E NV- Tineri integrați prin Măsuri Europene în reg. NV”

Asociația Filantropică Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul, împreună cu Centrul de Inovare si Dezvoltare Durabilă Nord Vest si Asociația Getica au început demararea proiectului „T.I.M.E NV- Tineri integrați prin Măsuri Europene în reg. NV”.

Proiectul este dedicat copiilor și tinerilor, cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani care urmează să părăsească sistemul institutionalizat de protecție a copilului si/ sau care au părăsit sistemul institutionalizat de protecție a copilului in ultimii 4 ani si care au domiciliul in regiunea Nord-Vest, în unul din județele: Bihor, Bistrița-Năsaud, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj.

Servicii oferite în cadrul proiectului:

  • Servicii sociale, medicale, socio-medicale si de consiliere psihologică,
  • Servicii de formare profesională,
  • Servicii de consiliere si mediere pe piata muncii,
  • Servicii de locuire de tip “prima camera”,
  • Realizare de ateliere inovative.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară „Incluziunea socială şi combaterea sărăciei”, prin componenta 1 „Prima cameră” – Instrumente inovative pentru integrarea socio-profesională a tinerilor care părăsesc sistemul de protecţie specială – Regiuni mai puţin dezvoltate si se derulează pe o perioadă de 36 luni, în perioada septembrie 2020- septembrie 2023.

Pentru mai multe informații, ne găsiți pe pagina de Facebook “TIME NV” sau la adresa de e-mail: proiecttimenv@gmail.com

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns