contact
BISERICA SI ASOCIATIA FILANTROPICA SF. IOSIF MARTURISITORUL
twitter
rss feed
blog entries
log in

24 apr.

poza

COMUNICAT DE PRESĂ

Asistență educațională și educație remedială cu programe “Școală după școală” și educație de tip “ A doua șansă” pentru prevenirea și corectarea abandonului școlar la elevi și diversificarea serviciilor pentru părinți/tutori în zone foste industrializate și în mediul rural. EDU_ 2R
POSDRU/181/2.2/S/151574
Baia Mare, 24.04.2015
Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Baia Mare în parteneriat cu Asociaţia Filantropică “Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul”, Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Cotnari, Fundația „Solidaritate și Speranță” Iași, Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Movileni și Liceul de Arte „Haricleea Darclee” organizează în data de 24 Aprilie 2015 Conferința de lansare a proiectului “Asistență educatională și educație remedială cu programe “Școală după școală” și educație de tip “ A doua șansă” pentru prevenirea și corectarea abandonului școlar la elevi și diversificarea serviciilor pentru parinți/tutori în zone foste industrializate și în mediul rural. EDU_ 2R”, proiect finanțat prin AXA PRIORITARĂ 2 „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”,DOMENIUL MAJOR DE INTERVENŢIE 2.2. „Prevenirea şi corectarea părăsirii timpurii a şcolii”. Obiectivul general al proiectului este: Dezvoltarea de programe de asistență educatională și sprijin pentru 250 de elevi și educație remedială, inclusiv de tip ”Școală după școală” sau asistență prin activtăți flexibile pentru reintegrare în educație de tip ”A doua șansă”, pentru 75 de persoane care au părăsit timpuriu școala și au sub 18 ani precum și diversificarea serviciilor pentru 200 de părinți pentru prevenirea abandonului școlar și reintegrarea în educație a celor care au părăsit timpuriu școala în zone foste industrializate, preponderent din mediul rural.
Evenimentul va fi organizat în Municipiul Baia Mare vineri 24.04.2015, începând cu ora 12.30, la Asociaţia Filantropică “Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul”, Bd.Republicii, nr. 8.

Persoană de contact:
Mirela Ștef – Expert coordonator IT și Informare; UAT Municipiul Baia Mare; Tel: 0262-211949; fax:0262-211959; e-mail: spasbm@yahoo.com.
Primarul Municipiului Baia Mare
Cătălin Cherecheș

3

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Comenteaza acest articol:

 • Pictorul Fericit - Icone
  Pictorul Fericit - Picturi facute chiar de tine
  Pictorul Fericit - Picturi care le poti face chiar tu

 • Vizitati-ne si pe facebook
 • Tur Virtual Biserica Sfantul Iosif Marturisitorul
 • Categorii

 • Disponibilă la "Casa Cărții"

  Revista ATITUDINI 68
  Revista Atitudini 67

 • Articole recente

 • Arhive