Cursuri de Brutar și Manager proiect în județul Maramureș prin proiectul FILANTROPIA

Anteteditededi1tedmarit

Asociaţia Filantropică „Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul” anunță desfășurarea cursurilor de „Brutar” şi „Manager proiect” , în luna martie, în Baia Mare, pentru ultimele două grupe de cursanți. Pot participa persoane care au domiciliul în judeţul Maramureş şi care nu au un loc de muncă.

Beneficii oferite participanților: cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări, absolvenții primesc o subvenție de 250 lei și sprijin pentru găsirea unui loc de muncă (primire locuri de muncă vacante centralizate, posibilitate participare Târg joburi, întâlniri cu potențiali angajatori).
Proiectul „FILANTROPIA” este implementat în parteneriat cu S.C. 3 ART S.R.L. și are drept obiectiv general facilitarea integrării pe piaţa muncii şi dezvoltarea profesională cu impact pe termen lung pentru 320 de persoane fără loc de muncă din regiunea Nord-Vest, cu accent pe şomerii de lungă durată, în termen de 12 luni, prin furnizarea serviciilor de informare, consiliere şi orientare privind cariera, formare profesională continuă, ateliere de lucru profesionale, sprijin pentru găsirea unui loc de muncă.

Pentru înscrieri și informații suplimentare:
Asociația Filantropică „Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul”
Baia Mare, B-dul Republicii, nr. 8
Telefon: 0720-566-276

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns