Comunicat De Presa

ÎNREGISTRAREA PERSOANELOR ÎN GRUPUL ȚINTĂ AL PROIECTULUI ,,innoCENT NORD-VEST,, ID POCU/829/6/13/141999 SE APROPIE DE FINAL

Va anunţăm că etapa de înscriere în grupul țintă al proiectului ,,innoCENT NORD-VEST,, finanțat prin POCU 2014-2020, se apropie de final. Până în prezent s-au înregistrat 260 de persoane.

Înregistrarea şi participarea persoanelor la activităţile proiectului vor fi nediscriminatorii şi pe baza principiului PRIMUL VENIT, PRIMUL SERVIT. Astfel, primele 341 de persoane care respectă toate condiţiile de eligibilitate ale grupului ţintă, atât ca şi categorie, cât şi ca structură, vor fi înscrise în grupul ţintă în ordinea depunerii documentaţiei necesare înscrierii în grupul ţintă şi vor participa la activităţile de formare.

Începând cu luna ianuarie 2022, ASOCIAȚIA FILANTROPICĂ „SFÂNTUL IERARH IOSIF MĂRTURISITORUL”este beneficiar al proiectului „innoCENT NORD-VEST”, alături de partenerul Asociaţia GETICA.
Proiectul se adresează persoanelor cu domiciliul in regiunea Centru si Nord-Vest a tarii, care sunt inscrise in cadrul unei Institutii de invatamant superior publica sau privata din Romania si se incadreaza in urmatoarele categorii:

• STUDENTI (ISCED 5-7) – Pentru ca o persoana din categoria de grup tinta eligibil studenti sa fie eligibil – trebuie sa demonstreze la data intrarii in operatiune (prima zi de curs de formare profesionala in competente antreprenoriale) ca este inmatriculat cel putin in anul 2 de studii de licenta;
• DOCTORANZI in ciclul de studii universitare de doctorat ( studenti doctoranzi);
• CURSANTI (ISCED 4, nivel de calificare 5, inmatriculati in colegiile organizate la nivelul institutiilor de invatamant superior) – inmatriculati, la data intrarii in operatiune, in cel putin anul 2 de studii;
• MASTERANZI.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020 şi se derulează pe o perioadă de 24 luni (01 ianuarie 2022 – 31 decembrie 2023).

Valoarea totală a contractului de finanţare este de 9,677,777.66 lei.
Pentru informații suplimentare, ne puteţi contacta pe adresa de e-mail innocentnordvest@gmail.com, Manager de proiect – Pobozsnyi Angela-Elisabeta.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns