Comunicat de presa Conferinta de lansare a proiectului Filantropia

Asociatia Sfantul Ierarh Iosif Marturisitorul Baia Mare, beneficiar al proiectului „FILANTROPIA”, in parteneriat cu S.C. 3 ART S.R.L., partener al proiectului demarat in data de 31.03.2014, avand perioada de implementare de 12 luni, anunta

CONFERINTA DE LANSARE A PROIECTULUI „FILANTROPIA”

in data de 23.04.2014, ora 12:30, la sediul beneficiarului, b-dul Republicii, nr. 8, Baia Mare.

Obiectivul general al proiectului urmareste facilitarea integrarii pe piata muncii si dezvoltarea profesionala cu impact pe termen lung pentru 320 de persoane fara loc de munca din regiunea nord-vest, cu accent pe somerii de lunga durata, in termen de 12 luni, prin furnizarea serviciilor de informare, consiliere si orientare privind cariera, formare profesionala continua, ateliere de lucru profesionale, sprijin pentru gasirea unui loc de munca.

Grupul tinta caruia i se adreseaza activitatile proiectului este format din persoane in cautarea unui loc de munca, persoane inactive, someri, someri de lunga durata, someri peste 45 de ani, someri tineri si someri de lunga durata tineri din Maramures.

In cadrul evenimentului vor participa reprezentanti ai administratiilor publice locale si regionale, reprezentanti ai societatii civile si reprezentanti mass-media.

Sursa de unde se pot obtine mai multe informatii despre program http://www.fseromania.ro.

 Persoana de contact:

Fodorut Vasile

Asociatia Filantropica Sfantul Ierarh Iosif Marturisitorul

B-dul Republicii, nr. 8, Baia Mare, jud. Maramures,

Tel 0747-776-078

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns