Anunt selectare personal

poza

Nr.138/01/04/2015

ANUNŢ

Asociaţia Filantropică Sfântul Ierah Iosif Mărturisitorul partener 1 in cadrul proiectului “Asistenta Educationala si Educatie Remediala cu Programe “Scoala dupa scoala” si Educatie de tip “A doua sansa” pentru Prevenirea si Corectarea Abandonului Scolar la Elevi si Diversificarea Serviciilor pentru Parinti/Tutori in Zone foste Industrializate si in Mediul Rural. EDU_2” finanţat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane – MECS şi implementat de Municipiul Baia Mare, prin delegat Serviciul Public Asistenta Sociala Baia Mare, ca beneficiar, are urmatoarele posturi disponibile in cadrul proiectului:
1Expert TL coordonator activitati ” A doua sansa” Partener 1(ETL)
1 Expert Responsabil GT pentru Activ. 1,2,3, si 4(ETS)
2 Experti Responsabili admin. Activitati si resurse Activ. 1,2,3,4(ETS)
1 Expert responsabil activitati si resurse Activ.2 si 5(ETL)
2 Experti TS formatori asistenta educationala A1 (ETS)
2 Experti TS formatori CSP(centrul de consiliere non- formala pentru parinti-tutori) Activ. 2.3(ETS)
3 Experti TS formatori „Scoala dupa scoala” A 3.2 si activ 4 ” A doua sansa”(ETS)
1 post personal Administrativ si auxiliar

Locaţia: Baia Mare, B-dul Republicii, nr.8, jud. Maramureş
Expert pe termen lung: Postul: 1 Coordonator activitati ”A doua sansa” (P1) asigura metodologia si organizeaza activitatile suport tip ”A doua sansa” cf legislatie.
Postul: 1 Expert responsabil activitati si resurse Activ.2 si 5(ETL)
Cerinte pentru Expertii pe Termen Lung: cu expertiza certificata in educatie, competente in domeniul in care este expert (IT, Implementare, Formare), certificare in MP, Evaluator, Formator sau altele unde este cazul, cu participare in 1-2 proiecte cu finantare europeana.
Expertii pe termen scurt: Postul: 1 Responsabil GT ( P1) – asigura GT, 2 Resp. Admini. activitati si resurse (P1) organizeaza actele aferente programelor si activ. sustinute de partener, organizare de spatii, inscriere cursuri, organizeaza activ., distribuie materiale, ajutoare si subventii. Posturi: 7 Experti Formatori sau Consilieri pentru fiecare din Activ. 1-5 ( P1), cu numar de ore precizat in bugetul detaliat, 1 post personal Administrativ si auxiliar (ETS).
Cerinte pentru toti Expertii pe Termen Scurt: Studii superioare (sau medii, pentru Resp admnistrativi), cu experienta in educatie; Certificat de Formator sau Evaluator de competente sau Consilier, acolo unde este cazul.
CV-urile se transmit pe adresa afsiim@yahoo.com /sau la sediul organizatiei Baia Mare, B-dul Republicii, nr.8.
Selecţia va consta în evaluarea specificatiilor din CV-uri si a documentelor de calificare anexate.
Data limită de depunere a documentelor: 06.04.2015

3

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns